29 Jun

Wij bieden u verifieerbare Duitse certificaten van alle categorieën.
U kunt de echtheid van de Certificaten altijd verifiëren.

website: https://deutsch-anerkannte-zertifikate.com/telc-zertifikat/

Neem contact met ons op!
WhatsApp: +49 1577 2403398

E-mail: info@deutsch-anerkannte-zertifikate.com

We zijn zeer discreet en legitiem in de omgang met klanten.
Wij bieden alle documenten die nodig zijn voor immigratie- en studiedoeleinden.
Ook zorgen wij voor een Europees rijbewijs.

Telc-certificaat Kennis van vreemde talen is een sleutelkwalificatie in een verenigd Europa en een geglobaliseerde wereld. Met een telecommunicatiecertificaat documenteert u uw taalvaardigheid – in tien talen en op alle competentieniveaus van het Common European Framework of Reference (CEFR).

Telecommunicatie-examens worden ontwikkeld door toonaangevende didactiek- en examenspecialisten. We controleren voortdurend de validiteit, betrouwbaarheid en objectiviteit van onze taalexamens om maximale kwaliteit te garanderen.

TELC-certificaat

TELC GmbH is een taaltestaanbieder gevestigd in Frankfurt am Main. Als dochteronderneming van de Duitse Vereniging voor Volwassenenonderwijs biedt de non-profitorganisatie de “Europese taalcertificaten” aan. Dit is een systeem van taaltesten gebaseerd op het referentiekader voor het leren van talen van de Raad van Europa.

Er worden momenteel meer dan 70 verschillende TELC-examens ontworpen voor negen talen (Engels, Duits, Spaans, Frans, Turks, Italiaans, Portugees, Russisch en Tsjechisch). De toetsen zijn onderverdeeld in 6 niveaus van A1 tot C2 en zijn gebaseerd op het Common European Framework of Reference for Languages (CEFR) gepubliceerd door de Raad van Europa in 2001 voor de competentiegebieden luisteren, lezen, spreken en schrijven. De inhoud van het examen varieert en omvat zowel algemene taal- als professionele examens, evenals examens voor afgestudeerden en niet-gegradueerden.

Herkenning

In Duitsland werkt TELC GmbH samen met de federale overheid voor de taaltest aan het einde van de inburgeringscursussen. Als iemand een Duits paspoort wil aanvragen, kan een bewijs van de vereiste taalvaardigheid worden geleverd in de vorm van een TELC-certificaat. Bovendien erkent het ministerie van Buitenlandse Zaken TELC-certificaten als onderdeel van de hereniging van echtgenoten in Duitsland.

Maar TELC-certificaten worden ook erkend door sommige bedrijven, overheden en universiteiten in het buitenland. TELC GmbH heeft voor het Oostenrijkse Inburgeringsfonds een test Duits ontwikkeld als bewijs van taalvaardigheid voor naturalisatie. Een ander voorbeeld is Zwitserland, waar certificaten voor naturalisatie of voor toelating tot openbare dienst worden erkend.
Waar kan een TELC-examen worden afgelegd?

Tegenwoordig kunnen de verschillende TELC-taaltesten worden afgelegd in meer dan 3.000 testcentra in 20 landen, waaronder centra voor volwassenenonderwijs en particuliere taalscholen. De kosten van de test variëren afhankelijk van het plaatsingsniveau, er kan een examengeld van 40 euro tot 140 euro van toepassing zijn.

Goethe-certificaat online kopen, Real Telc-certificaat online kopen, Real Goethe-certificaat online kopen, Goethe A1-certificaat kopen, Goethe-certificaat online kopen, geregistreerd Telc-certificaat kopen, Telc zonder examen, Goethe zonder examen, Telc-examen, Goethe-examen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *