goethe
29 Jun

Wij bieden u verifieerbare Duitse certificaten van alle categorieën.
U kunt de echtheid van de Certificaten altijd verifiëren.

website: https://deutsch-anerkannte-zertifikate.com/goethe-zertifikat/

Neem contact met ons op!
WhatsApp: +49 1577 2403398

E-mail: info@deutsch-anerkannte-zertifikate.com

We zijn zeer discreet en legitiem in de omgang met klanten.
Wij bieden alle documenten die nodig zijn voor immigratie- en studiedoeleinden.
Ook zorgen wij voor een Europees rijbewijs.

Hier kunt u zonder examen het Goethe-certificaat behalen. Aanmelden voor de toets is niet nodig. Wij doen alles voor u. Koop bij ons een Goethe-certificaat zonder examen. Wij zijn een groep onafhankelijke en competente functionarissen in de GOETHE-industrie met meer dan tien jaar ervaring in het uitgeven van internationale Duitse taalcertificaten.

Wij kunnen u helpen een GOETHE-certificaat te behalen zonder examens. Het certificaat is geregistreerd en kan online worden gecontroleerd. U kunt dit certificaat gebruiken voor toelating tot de universiteit en voor elk immigratiekantoor. Omdat het bedrijf riskant is, wordt er zeer weinig informatie beschikbaar gesteld aan het publiek en worden details van de certificaten alleen beschikbaar gesteld aan betalende klanten. Onze organisatie is goed verbonden met verschillende regelgevende instanties, databasebeheerders en testcentra, zodat we uw resultaten kunnen registreren in elk testcentrum over de hele wereld. Al onze certificaten zijn origineel en gecertificeerd. We maken geen valse certificaten omdat deze geen doel hebben voor onze klanten.

Goethe-certificaat A1, het Goethe-certificaat wordt aan de deelnemers van de cursus Duits uitgereikt na het met goed gevolg afleggen van het examen. Het document is een bewijs van Duitse taalvaardigheid die overeenkomt met een bepaald niveau op een 6-puntsschaal. Het examen is een alternatief voor DSH en TestDaF. Zonder hen kunnen migranten Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland niet binnenkomen en zullen werkgevers hen niet aannemen. Alle geïnteresseerden kunnen het Goethe-certificaat van het instituut behalen, ongeacht nationaliteit en leeftijd.

Het bestaan van een Goethe-certificaat van het hoogste niveau geeft aan dat de student een student is:

– zowel in Rusland als in Duitstalige landen van waarde is voor de werkgever;

– heeft het recht om aan Duitse universiteiten te studeren;

– geneeskunde uitoefenen. Het is belangrijk om te begrijpen dat examenresultaten twee jaar geldig zijn, waarna het examen opnieuw moet worden afgelegd. De beoordeling kan 10-14 dagen na het examen worden gemaakt. De resultaten worden gecontroleerd door de toelatingsbureaus van vele Oostenrijkse, Belgische, Duitse en Zwitserse universiteiten.

Neem contact met ons op!
WhatsApp: +49 1577 2403398

Waar en wanneer moet het Goethe-certificaatexamen worden afgelegd?

De belangrijkste doelgroep van het Goethe-Institut zijn buitenlanders die op zoek zijn naar een baan of voor permanent verblijf naar Duitsland willen. De test wordt online afgelegd. Dit is een van de beste opties omdat het tijd bespaart. De Duitse taalschool SpeakStarter helpt je! Opleidings- en certificeringsniveaus

Het certificaat bevestigt dat de certificaathouder de Duitse taal op een bepaald niveau beheerst. Het examensysteem komt overeen met internationale normen. Het examenniveau is afhankelijk van de kennis van de student:

– A1 is een basisopleidingsniveau, een begrip van eenvoudige alledaagse uitdrukkingen die nodig zijn om bepaalde alledaagse behoeften te bevredigen: een kort verhaal over uzelf, deelname aan eenvoudige gesprekken wanneer de respondent langzaam en duidelijk spreekt;

A2 – stelt u in staat enkele zinnen en veelgebruikte zinnen te begrijpen die betrekking hebben op specifieke aspecten van het dagelijks leven. Een gesprek voeren op basis van het delen van gewone informatie over het dagelijks leven, onderwijs, dagelijkse behoeften en nog veel meer;

– Met B1-kennis kunt u uw gedachten uiten in gesprekken over vrije tijd, onderwijs en werk. Leg jezelf uit in alle mogelijke situaties en formuleer coherente boodschappen over interessante onderwerpen. Beschrijf uw wensen, licht kort uw standpunt toe en geef uw mening.

– B2 – een goed begrip van gesproken taal, de inhoud van complexe teksten en het bespreken van beroepsactiviteiten. Snel spreken, duidelijke uitspraak zonder noemenswaardige moeilijkheden.

– C1- verwijst naar competent taalgebruik. De student kan complexe, uitgebreide teksten over verschillende onderwerpen waarnemen en verborgen betekeniscomponenten herkennen. Het kan snel spreken zonder haperingen en woordselectie. Flexibel taalgebruik in het dagelijks leven en in het sociale leven.

website: https://deutsch-anerkannte-zertifikate.com/goethe-zertifikat/

– C2 – Communicatie en schrijven zijn eenvoudig. De mogelijkheid van spontane spraak, competente spraak over elk onderwerp, duidelijke formulering van gedachten en nadruk op de schaduwen van sommige woorden.

Om te slagen voor het Goethe-Institut-examen, moeten we ons er niet alleen op voorbereiden, maar ook een online certificaat aanbieden dat aan de verwachtingen en doelen voldoet. Dan mogen we zeker hopen op een goed examenresultaat.

We omzeilen het hele proces van het afleggen van het examen. Als u het vereiste certificaat en cijfer bij ons koopt, zullen wij u het originele certificaat geven dat u op de website kunt controleren om uw naam in de schooldatabase te verifiëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *